Regényfolyam a XIV. századról, a lovagkirályok és udvari lovagok vérben fürdő aranykoráról

Bíró Szabolcs: Anjouk

Székirodalom a Patreonon – Légy a SzékirodArmy tagja!

Az Úr 2020. esztendejében, Mindszent havának első napjaiban létrejött a SzékirodArmy, azaz a székirodalom Patreon-oldala, ahol bárki tagja lehet a támogatók körének: akár általános hadiadózóként, akár a tíz patrónuskirály egyikeként!

Komolyra fordítva a szót:

Patreon-oldalamat azoknak hoztam létre, akik úgy gondolják, a könyveim megvásárlásán túl is szeretnének támogatni havonta egy adott összeggel. Aki így tesz, a SzékirodArmy tagjává válik, az öt lehetséges támogatási szint – avagy az öt felajánlott "karakter" – közül választva.

Néhány általános tudnivaló:

• Mi az a Patreon? A Patreon egy közösségi támogatási szolgáltatás. Ha szeretnéd kedvelt alkotód munkáját anyagilag is meghálálni, a Patreonon megteheted egy általad beállított havi összeggel, amiért cserébe különféle ajándékokat is kaphatsz.

• Hogyan lehetek a SzékirodArmy tagja, és ezzel a székirodalom támogatója? Először is szükséged lesz egy Patreon-fiókra, amit a www.patreon.com oldalon tudsz létrehozni. Ha létrehoztad a fiókodat, majd beléptél, akkor a www.patreon.com/szekirodalom oldalon tudsz a támogatómmá válni a "become a patron" gomb megnyomásával.

• Mekkora összeget adhatok? Amikor a támogatómmá válsz, beállíthatsz egy tetszésed szerinti összeget, összesen öt kategóriából választva: lehetsz a SzékirodArmy általános hadiadózója, birodalmi milicistája, a székirodalom lovagja, zászlósúr vagy éppen patrónuskirály. Már a legkisebb összeggel is nagyon sokat segítesz nekem, amiért rendkívül hálás vagyok, ugyanakkor minden egyes támogatói fokozattal több és több kiváltságot szerzel, illetve különféle ajándékokat kaphatsz cserébe.

• Hogyan/mikor történik a támogatás begyűjtése? A bankszámládról havi egy alkalommal, hó elején történik a levonás, illetve első alkalommal akkor, amikor a patrónusommá válsz.

• Nem tűnhet el a bankszámlámról az általam tervezettnél nagyobb összeg? Nem. Amikor beállítod a támogatásod összegét, egyúttal havi maximumot is megadhatsz. Ha pedig meggondolod magad – például változott az anyagi helyzeted, vagy egyszerűen már csak nem akarsz a támogatóm lenni –, bármikor megszüntetheted a támogatást.

• Szívesen támogatnám a munkádat, de nem rendszeresen. Egyszeri adományt is adhatok? A Patreont rendszeres támogatásra találták ki, de az egyszeri adományozás is megoldható. Ha a patrónusommá válsz, majd az első fizetési alkalom után megszünteted a státuszodat, akkor gyakorlatilag egyszeri segítséget nyújtottál. A magasabb szinteken elérhető ajándékok zömét viszont (mivel azokat a rendszer automatikusan postázza ki) csak akkor tudod megszerezni, ha legalább három hónapig patrónus leszel.

Előre is hálásan köszönöm, ha úgy döntöttél, tagja leszel a SzékirodArmynak, és így a könyveim megvásárlásán túl is támogatod a munkámat!

patreon_02.jpg

süti beállítások módosítása