Regényfolyam a XIV. századról, a lovagkirályok és udvari lovagok vérben fürdő aranykoráról

Bíró Szabolcs: Anjouk

Megjelent a Non nobis Domine illusztrált díszkiadása!

MEGJELENT a Non nobis Domine díszdobozos kiadása, Várai Artúr elképesztő illusztrációival, az Athenaeum Kiadó gondozásában!
latvany1.jpg
Ez volt az első történelmi regényem, innen indul az Anjouk-sorozat, és azt hiszem, tényleg kihoztuk belőle a maximumot: amellett, hogy a könyvespolc igazi éke lehet, és hogy már kézbe fogni, átlapozni is színtiszta gyönyörűség, a szövegen is jelentősen javítottunk – kimondhatom (és higgyétek el, ez részemről nagyon nagy szó), megszületett a végső szövegváltozat, ezután többé nem tervezek hozzányúlni ehhez a regényszöveghez.

A kiadvány országszerte kapható, ha viszont a Líra webshopjából rendelitek, akkor egyrészt 20%-os kedvezmény, másrészt ajándék is jár hozzá: a Lázár evangéliuma e-hangoskönyvként, Papp János előadásában!

Átnyújtom hát nektek az immár tizenegy éves Non nobis Domine legteljesebb, leggyönyörűbb kiadását – vigyétek, olvassátok, fogadjátok szeretettel!

A bejegyzés trackback címe:

https://anjouk.blog.hu/api/trackback/id/tr9818232839

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása